Vi har åbent Store bededag den 5. maj fra 10:00 - 13:00

Bilejerskifteforsikring

Når du handler bil hos Bilformidling, gør vi altid vores bedste for at skabe en tryg bilhandel. Vi ved dog, at der stadig kan opstå uventede situationer, som kan kræve, at din bil kommer en tur forbi et værksted.

For at give dig mest mulig tryghed i forbindelse med dit køb af bil hos Bilformidling, har vi valgt at indgå et samarbejde med CarGarantie, som er førende forsikringsspecialister inden for bilbranchen i Europa med mere end 50 års erfaring. Når du tilkøber en bilejerskrifteforsikring fra CarGarantie, er du godt stillet mod de fleste uforudsete udgifter, hvis din bil skulle kræve en tur på værksted. Du kan vælge mellem forskellige typer forsikringer ud fra dine ønsker og behov – Vi tilbyder kun Comfort Plus 100.

100-percent-security2

100% Tryghed

Med en forsikring fra CarGarantie er du sikret mod dyre reparationer, og du kan være tryg i hele Europa, hvis uheldet er ude.

usp-022

EU dækkende

Med CarGarantie har du frit værkstedvalg – i hele Europa.

skader2

Dit nærmeste værksted

Du må benytte lige det værksted du ønsker. CarGarantie har ikke værkstedsaftaler, da de mener, at fleksibiliteten skal komme kunden til gode

ekstra_gennemgang2

Dækning af omkostninger

Med en CarGarantie fra Bilformidling, er du dækket mod dyre reparationsomkostninger. Ejerskifteforsikringen dækker dog ikke selvforskyldte skader.

Henvend dig til dit fortrukne værksted. Værkstedet melder skaden til CarGarantie inden reparationen påbegyndes, og afregner direkte med CarGarantie. Det betyder en bekvem og ukompliceret proces for dig. Reparationen kan udføres på ethvert kvalitetsværksted: Enten et autoriseret værksted for dit bilmærke eller et andet værksted.

Kontakt os på mail salg@bilformidling.dk, og vi vil hjælpe dig. Vi kan udskrive dokumenterne til dig endnu en gang.

Ja, det er muligt. Det er altid individuelt hvad en forlængelse koster, kontakt os
gerne, og vi oplyser dig om mulighederne.

Ja, CarGarantie dækker i hele Europa, på alle kvalitetsværksteder.

Du kan læse meget mere om CarGaranties forsikringer her.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe. Kontakt os på tlf. 52 51 28 66 eller via vores kontaktformular. Du er også velkommen til at besøge os på Storhaven 5 i Vejle til en uforpligtende snak.

Kundeudtalelser

Tak for din henvendelse

Du høre fra os hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Upload min 4 (max 10) billeder af bilen.
Front
Bagende
Siden
Indeni

OBS: må ikke fylde mere end 8 mb i alt
* Skal udfyldes

Book prøvetur