🐣 Glædelig Påske! Vi holder lukket d. 28. og 29. marts 🐥

Finansiering af din næste bil

Hos Bilformidling hjælper vi dig trygt igennem processen, når du ønsker at finansiere din bil med et lån. Vi samarbejder med Santander Consumer Bank, som er Europas største bank og Danmarks førende udbyder af bilfinansiering. Vi rådgiver dig gerne omkring dine muligheder, så vi sammen finder den mest optimale finansieringsløsning for dig.

Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank er førende på det danske marked indenfor billån og tilbyder fordelagtige og fleksible billån med nogle af de mest konkurrencedygtige priser og lånevilkår på markedet.

Ønsker at høre mere om dine muligheder for et billån? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 4070 3390 eller via vores kontaktformular. Du er også altid velkommen til at besøge os på Storhaven 5 i Vejle til en uforpligtende snak.

Hvorfor vælge Santander?

Hurtig og enkel ansøgningsproces

Ansøgningsprocessen om et billån hos Santander er hurtig og enkel – du kan derfor være klar på få minutter og har mulighed for at få din bil med hjem samme dag.

Fleksible billån

Hos Santander er det muligt at vælge, hvorvidt du ønsker en variabel eller fast rente. Derudover kan du vælge om du ønsker finansiering med eller uden udbetaling. 

Fordelagtige billån

Santander har nogle af markedets mest fordelagtige billån. Derudover er finansiering oftest er langt billigere end i egen bank. Dog bevarer du fortsat dine lånemuligheder i banken.

Et trygt billån

Vi har nøje udvalgt Santander som samarbejdspartner. Dette har vi blandt andet gjort på baggrund af deres mange års erfaring inden for billån, som altid sikrer dig kompetent hjælp og rådgivning i forbindelse med dit lån.

Find din næste bil med Santander finansiering

 
 
 

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 4070 3390 eller skriv til os herunder

....

Tak for din henvendelse

Du høre fra os hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Upload min 4 (max 10) billeder af bilen.
Front
Bagende
Siden
Indeni

OBS: må ikke fylde mere end 8 mb i alt
* Skal udfyldes

Book prøvetur