🐣 Glædelig Påske! Vi holder lukket d. 28. og 29. marts 🐥

Velkommen til Bilformidling

Hos Bilformidling har vi stor viden og erfaring inden for biler – og har valgt at udnytte vores store passion til at hjælpe vores kunder dagligt med køb og salg af brugte biler. Vi beskæftiger os med opkøb af brugte diesel- og benzinbiler af alle mærker og modeller. Du finder derfor biler til ethvert behov hos os. Vi sikrer dig en professionel, tryg og overskuelig handel.

Bindeleddet mellem køber og sælger

Hos Bilformidling lever vi af at skabe et bånd mellem køber og sælger. Vi sikrer en god og tryg oplevelse, uanset om du ønsker at købe eller sælge en brugt bil.

En tryg bilhandel

Vi ved, at tryghed er altafgørende i en bilhandel. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at skabe en professionel, tryg og overskuelig handel for både køber og sælger.

Vi er bindeleddet mellem køber og sælger

Bilformidling er ikke en traditionel bilforhandler. Vi formidler biler til private og erhverv, hvilket vil sige, at vi køber og sælger biler på vegne af vores kunder. Vi lever ikke af avancen på bilerne – men af et mindre salær fra både køber og sælger. Du kan derfor være helt sikker på at finde et stort, flot udvalg af biler til konkurrencedygtige priser.

Hos Bilformidling står vi både for at finde den rette køber til din bil og for alt det praktiske arbejde, der er i forbindelse med et bilsalg. Vi kræver et fast salær på 3.900 kr. af dig som sælger – dog får du både en engageret sælger, som gør alt for at få din bil solgt og en højere pris for din bil, end hvis den skulle sælges gennem en traditionel bilforhandler.

En tryg bilhandel

For os er din tryghed vores førsteprioritet. Vi tilbyder derfor attraktive forsikringer gennem vores nøje udvalgte samarbejdspartnere Gjensidige Forsikring og Tryg samt bilejerskifteforsikring gennem CarGarantie. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at handle bil hos Bilformidling. Vi tilbyder desuden fleksible muligheder for finansiering i samarbejde med Santander, som er førende på det danske marked inden for billån.

Kontakt Bilformidling i Vejle
Har du nogle spørgsmål eller ønsker du mere viden om konceptet og dine muligheder som køber eller sælger? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 4070 3390 eller via kontaktformularen. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske forretning og showroom på Storhaven 5 i Vejle til en uforpligtende snak. Vi glæder os til at handle bil med dig.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 4070 3390  eller skriv til os herunder

....

Tak for din henvendelse

Du høre fra os hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Upload min 4 (max 10) billeder af bilen.
Front
Bagende
Siden
Indeni

OBS: må ikke fylde mere end 8 mb i alt
* Skal udfyldes

Book prøvetur