Vi har åbent Store bededag den 5. maj fra 10:00 - 13:00

Forsikring til din bil

Vi ønsker vores kunder en tryg oplevelse, når de handler bil hos Bilformidling – både før, under og efter et bilkøb. Hos Bilformidling er det derfor muligt at tilkøbe en attraktiv bilforsikring gennem Gjensidige Forsikring eller Tryg.

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for en attraktiv forsikring gennem Gjensidige Forsikring eller Tryg? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 52 51 28 66 eller via kontaktformularen. Du er også altid velkommen til at besøge os på Storhaven 5 i Vejle til en uforpligtende snak.

Bilformidling er medlem af AutoBranchen Danmark, som repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder samt autolakerer i Danmark.

En bilforsikring gennem Gjensidige Forsikring giver konkurrencedygtige priser og forsikringsvilkår, gode dækninger og mulighed for tilvalg af ekstra dækning.

Tryg Forsikring er en dansk forsikringskoncern og Nordens største forsikringsselskab. Tryg tilbyder nogle af markedets bedste forsikringsvilkår.

AutoBranchen Danmark

Bilformidling er medlem af AutoBranchen Danmark, som repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder samt autolakerer i Danmark. Når en bilforhandler er medlem af AutoBranchen Danmark betyder det, at forhandleren har en veldrevet forretning, i velegnede lokaler samt god forretningsskik. Du kan derfor være helt tryg ved at handle bil gennem Bilformidling. Vi tilbyder en attraktiv bilforsikring gennem Autobranchen Danmarks samarbejde med Gjensidige.

Gjensidige Forsikring

En bilforsikring gennem Gjensidige Forsikring betyder konkurrencedygtige priser og forsikringsvilkår, gode dækninger samt mulighed for at tilvælge ekstra dækning. Skulle din bil få brug for en reparation, er du også sikret reparation på et værksted, der ligeledes er medlem af Autobranchen Danmark.

Bilforsikringen giver også en fordelagtig mulighed for, at du kan blive superelitebilist med det samme, hvis du blot er fyldt 25 år og kan fremvise tre års skadesfri kørsel.

Læs mere om forsikringerne hos Gjensidige og alle fordelene lige her.

Tryg Forsikring

Tryg Forsikring er en dansk forsikringskoncern og Nordens største forsikringsselskab. Tryg tilbyder nogle af markedets bedste forsikringsvilkår og du kan helt sikkert finde en bilforsikring, som matcher præcis dine behov. Vi har valgt at samarbejde med Tryg, for at kunne tilbyde vores kunder nogle af de bedste muligheder inden for forsikring i forbindelse med et bilkøb. Du kan vælge mellem tre forskellige forsikringspakker – Super, Udvidet og Basis. Fællesnævneren for alle tre pakker er, at de indeholder Ansvar, Kasko og Tryg Vejhjælp i Danmark.

Læs mere om forsikringerne hos Tryg og alle fordelene lige her.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 52 51 28 66 eller skriv til os herunder

Tak for din henvendelse

Du høre fra os hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Upload min 4 (max 10) billeder af bilen.
Front
Bagende
Siden
Indeni

OBS: må ikke fylde mere end 8 mb i alt
* Skal udfyldes

Book prøvetur